Spetters 

 

 

HET UITBANNEN VAN ALLE RISICO'S IS HET UITBANNEN VAN HET LEVEN ZELF 

 

Het is vandaag zaterdag 2 augustus 2014. 

 

Leo Beenhakker 

 

  • Presentatrice Mieke v.d. Weij: 61.
  • Sammy Monsels, voormalig Surinaams atleet: 61.
  • Actrice Trudy Labij: 71.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Nacer Chadli (25), Helder Postiga (32), Eric Deflandre (41), Eric Meijer (45), Stefan Effenberg (46), Martin Laamers (46), Leo Beenhakker (72).
  • 2 Augustus 1997: Mohammad Khatami wordt president van Iran.

 

 

 

B1 speelt zaterdag thuis. 
 
Pabo? Ik dacht dat je daar opgeleid werd om te werken in het onderwijs. 
 
In Breda denken ze daar schijnbaar anders over. 
 
Eerlijk gezegd verwacht ik niet veel van de Limburgse clubs in de Jupiler League. 
 
Geniet van de zomer! 

 

Knuurke 

 

Respect 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 1 augustus: Ruben Schaken scoorde voor Feyenoord toen de Rotterdammers twee jaar geleden met 2-1 verloren tegen Dynamo Kiev. 

 

De Tien: beste penaltynemers van dit moment 

Steven Gerrard 
Het nemen van penalty's en vrije trappen is ht handelsmerk van de captain. Anfield Road ontploft bij elke overtreding in en rondom het strafschopgebied van de The Reds. Vele doelpunten komen hieruit voort. Ook voor de nationale ploeg bewees hij veelvuldig zijn meerwaarde vanaf de stip. Statistieken liegen niet en bewijzen dat Gerrard een absolute topper is met stalen zenuwen. 

 

Knuurquiz 

De vertrouwde rebus verdween (tijdelijk?) in de ijskast. Daarvoor in de plaats al een hele tijd de KNUURQUIZ! De oplossing kan een voetballer van nu of uit het verleden zijn. Ook kan het gaan om een term of begrip uit de voetballerij. Laat u verrassen en probeer achter de oplossing te komen. 
(Maandag komt de oplossing.) 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

Mpke van Knuurke 

 

Voorspel de eindstand in 4E 

Enkele jaren geleden begonnen we ermee: het voorspellen van de eindstand van de klasse waarin Panningen 1 uitkomt. Afgelopen seizoen deden 35 personen mee. We hopen komend seizoen op nog meer deelname. Succes. Stuur uw voorspelling voor zaterdag 6 september 2014 met foto naar: info@scknuurke.nl Klik hier om nog meer voorspellingen te bekijken. 

 

De voorspelling van: Bert Buys 

 
1. PANNINGEN 
2. Haelen 
3. HBSV 
4. MVC '19 
5. Swalmen 
6. EMS 
7. TSC '04 
8. RKSVN 
9. FCV Venlo 
10. Belfeldia 
11. GFC '33 
12. Spcl. Leeuwen 

 

Speelschema 4E 

Panningen start de competitie op zondag 7 september in de Vierde Klasse E met een thuiswedstrijd tegen GFC '33. Een week later staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. Klik hier om het complete speelschema te bekijken. 

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!