Spetters 

 

 

ZOLANG DE BESTE STUURLUI AAN WAL STAAN, DIENEN VUURTORENS BEMAND TE BLIJVEN. 

 

Het is vandaag donderdag 24 juli 2014. 

 

Daniele De Rossi  

 

  • Fredrik Lindström, Zweeds biatleet: 25.
  • Wielrenner Levi Heimans: 29.
  • Acteur Joris Putman: 30.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Daniele De Rossi (31), Arnold Bruggink (37), Geert den Ouden (38), Johan Micoud (41), Dino Baggio (43).
  • 24 Juli 1847: De stad Salt Lake City wordt gesticht.

 

 

 

Thuiskomst slachtoffers waardig en indrukwekkend. 
 
Dit in schril contrast met het laakbare gedrag van separatisten en rebellen..... 
 
Over tot de orde van de dag? 
 
Te moeilijk.  
 
Dus nog even niet. 

 

Knuurke 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 23 juli: Tot op heden is Pim Doesburg recordhouder wat betreft het aantal wedstrijden in de Eredivisie. Hij speelde er 687, waarvan 471 voor Sparta en 216 voor PSV. 

 

Onbetrouwbare FIFA maakt WK-dreamteam bekend..... 

 

Competitie-indelingen 

De competitie-indelingen van Panningen MB1, Panningen D1, Panningen D2,  
Panningen D3, Panningen E1, Panningen E2, Panningen E3, Panningen E4, Panningen E5,  
Panningen F1, Panningen F2 en Panningen F3 zijn bekend. Klik op een team of klik op de afbeelding. 

 

Knuurquiz 

De vertrouwde rebus verdween (tijdelijk?) in de ijskast. Daarvoor in de plaats al een hele tijd de KNUURQUIZ! De oplossing kan een voetballer van nu of uit het verleden zijn. Ook kan het gaan om een term of begrip uit de voetballerij. Laat u verrassen en probeer achter de oplossing te komen. 
(Maandag krijgt u de oplossing.) 

 

De Tien: meest succesvolle Nederlandse voetbaltrainers 

Johan Cruijff (14) 
De legendarische nummer 14 was niet alleen als voetballer zeer succesvol, maar ook als trainer/coach. In dienst van Ajax en Barcelona won hij eenmaal de Europa Cup 1 en twee keer de Europa Cup 2. De Europese Super Cup werd in 1992 gewonnen met de Catalaanse club. 

 

Möpke van Knuurke 

 

Uitslag poll 223 

 

Nieuwe spitsen 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Jan Verberk overleden 

Afgelopen zaterdag is oud-voetballer Jan Verberk op 91- jarige leeftijd overleden. Verberk maakte furore bij SV Blerick. 
 
 
 
In 1951 stapte hij over naar VVV. In Venlo speelde Verberk twee seizoenen samen met onder meer Jan Klaassens, Gijs Nass en Herman Teeuwen. Na zijn actieve loopbaan werd Verberk trainer en had hij onder andere Panningen (hij was trainer van 1965 tot 1967 bij de groenwitten), Blerick, Geldrop en Volharding onder zijn hoede. Ook was Verberk jarenlang voorzitter van trainersvakbond VVON in Limburg. 

 

Voorspel de eindstand in 4E 

Enkele jaren geleden begonnen we ermee: het voorspellen van de eindstand van de klasse waarin Panningen 1 uitkomt. Afgelopen seizoen deden 35 personen mee. We hopen komend seizoen op nog meer deelname. Succes. Stuur uw voorspelling voor zaterdag 6 september 2014 met foto naar: info@scknuurke.nl 

 

De voorspelling van: Peter Stevens 

 
1. PANNINGEN 
2. HBSV 
3. TSC '04 
4. Swalmen 
5. EMS 
6. Belfeldia 
7. MVC ?19 
8. RKSVN 
9. Haelen 
10. FCV Venlo 
11. Spcl. Leeuwen 
12. GFC ?33 

 

Indelingen Panningen A2, B2, C1 en C2 bekend 

De indelingen van Panningen A2, Panningen B2, Panningen C1 en Panningen C2 zijn bekend. Klik op een team om de indeling te bekijken of klik op de afbeelding. 

 

Bekerindelingen groepsfase 

De bekerindeling voor de standaard eams seizoen 2014/2015 is bekend. Het amateurseizoen trapt zoals gewoonlijk af met de bekende bekerwedstrijden. In iedere groep zitten vier teams. De wedstrijden worden gespeeld onder voorbehoud op 23, 26 en 30 augustus 2014. De groenwitten zijn ingedeeld bij Helden, BEVO en Venlosche Boys. 
Ook de bekerindelingen bij Panningen 2, Panningen 3, Panningen 4, Panningen A1 en Panningen B1 zijn bekend. Klik hiervoor op uw favoriete team. 

 

Speelschema 4E 

Panningen start de competitie op zondag 7 september in de Vierde Klasse E met een thuiswedstrijd tegen GFC '33. Een week later staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. Klik hier om het complete speelschema te bekijken. 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!