Spetters 

 

 

KERSTMIS IN HET HART BRENGT KERSTMIS IN DE LUCHT 

 

Het is vandaag zaterdag 20 december 2014. 

 

Gordon Banks 

 

  • Oud-wielrenner Rik van Looy: 81.
  • Goochelaar Uri Geller: 68.
  • Acteur Pierre Bokma: 59.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Martin Demichelis (34), Ashley Cole (34), Ed de Goeij (48), Piet Keur (54), Gordon Banks (77).
  • 20 December 1962: Premiere van de film ?De overval?. Yoka Beretty, Riek Schagen, Rob de Vries, Kees Brusse krijgen bloemen.

 

 

 

Roel Schreurs: Welkom bij Panningen. 
 
Meer info over het oefenprogramma vind u bij programma. 
 
Ajax: De fans waren beter dan wij. 
 
Thierry Henry wordt analist. Hij krijgt daarvoor 30 miljoen in zes jaar. Ik doe het voor minder. 
 
Fout van Higler en zijn assistenten. Voer voor de mannen van VI.  

 

Knuurke 

 

Tonnie, tomme nae! 

 

TONNIE 
 
Kastelein. Geen betere. 
Man, vader, opa, broer. Wat boften ze met jou. 
Groenwit. Je dácht zelfs in die kleuren. 
Oranje. Fanatieker kon bijna niet. 
Gladbach. Jouw mansjaft. 
Wandelen. Genieten. 
Dotjetoernooi. Gangmaker. 
Vastelaovend. Werken en meedoen. 
In de buut. Geen probleem. 
SV en SC. Hadden een dikke streep voor. 
Humor. Droog, gevat en zeker nooit kwetsend. 
Ziek. Onaanvaardbaar. 
Afscheid. Onvermijdelijk en oneerlijk. 
 
Hoije en bedankt vur alles. 
Idderein hiel veul sterkte. 
 
SV Panningen 
SC Knuurke 

 

 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 19 december: Marco van Basten scoorde in 58 interlands 24 maal. 

 

Knuurke's Visitekaartje 

De Knuurquiz is verdwenen en moest plaatsmaken voor een ander soort puzzeltje. In elke Knuurier maar ook iedere week op de site voortaan een z.g. VISITEKAARTJE.  
Zet de letters van betreffend persoon in de juiste volgorde en u hebt de oplossing. Het gaat in ieder geval steeds om iemand die iets met voetbal te maken heeft of had, bij SV Panningen, nationaal of internationaal. Het is maar een aardigheidje en prijzen zijn er niet te winnen. Veel succes met het speurwerk! 
De oplossing van bovenstaand visitekaartje is: Fred Rutten. 
(Zondag komt er een nieuwe opgave.) 

 

Ajax tevreden, supporters blij 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Gęnante ruzies tussen trainers en spelers 

Huub Stevens versus Edison Méndez (PSV) 
?De ruzie was van kleine aard?, zei Stevens later. Tijdens een training van PSV ging de coach keihard tekeer tegen de middenvelder, die een gebrek aan respect werd verweten. Helaas voor Stevens en Méndez werd het voorval opgenomen door camera?s. 

 

Roel Schreurs nieuwe trainer SV Panningen 

Wij zijn verheugd met de aanstelling van Roel Schreurs als nieuwe hoofdtrainer van de SV Panningen voor het seizoen 2015-2016. Roel is op dit moment trainer van VV Haelen in zijn woonplaats. Hij is 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Als speler is Roel begonnen in de jeugd van Haelen en daarna doorgestroomd naar het eerste elftal. Vervolgens heeft hij op hoog amateurniveau gespeeld bij RFC Roermond, Wilhelmina?08 en Rios?31. In zijn periode als speler heeft Roel zijn eerste schreden gezet in het trainersvak bij de jeugd van VV Haelen, als trainer, maar ook als jeugd coördinator en jeugdvoorzitter. Op relatief jonge leeftijd is Roel gestopt als speler en overgestapt naar de rol van trainer, eerst nog 1 jaar als speler/trainer van KSV Horn, daarna maar liefst 6 jaar bij VV Reuver en hij is nu bezig aan zijn derde seizoen in Haelen. Wij denken met Roel de trainer te hebben gevonden om in eerste instantie het eerste elftal, maar ook de rest van de club verder te brengen, waarbij voortdurende inpassing van de jeugd ook door hem als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Roel welkom en heel veel succes! 
Bestuur SV Panningen. 

 

Kerstgeschenk voor de adverteerders 

De laatste jaren verrast Knuurke de adverteerders rond de Kerst met een surprise. In 2014 is dit niet anders. Op bovenstaande foto zie u wat onze sponsers di jaar krijgen. Inmiddels zijn de surprises bijna overal afgeleverd.  

 

Kieft in Kepčl 

Op woensdag 10 december was Wim Kieft in Kepčl. Klik hier om enkele foto's te bekijken. 

 

Möpke van Knuurke 

 

Uitslag poll 241 

 

Een verzoek van de "Kuus oeht Kepel? 

 
 
 
 
 
Op vrijdag 9 januari 2015 vindt het P & M liedjesfestival plaats in de Heuf te Panningen. Nu komen ze nog wat mensen te kort om deze avond te in goede banen te leiden. Daarom een verzoek van de Kuus: ? Als iemand een handje wil komen helpen, neem contact op met Martijn Manders.": kuusoehtkepel@live.nl 
(Klik op de poster) 

 

Met korting naar VVV-Venlo 

SV Panningen is PartnerClub van VVV-Venlo. Een van de voordelen van deze samenwerking is het z.g. 'TeamArrangement'. Dit geldt voor de bekerwedstrijd VVV-Venlo ? PEC Zwolle van komende dinsdag 16 december om 18.30 uur in Seacon Stadion 'De Koel'. Hieronder alle informatie over dit 'TeamArrangement': 
VVV-Venlo speelt de aankomende 2 maanden thuis tegen: 
 
Dinsdag 16 december: VVV-Venlo ? PEC Zwolle (KNVB Beker) 
Zondag 21 december: VVV-Venlo ? Fortuna Sittard 
Zondag 25 januari: VVV-Venlo ? MVV 
Maandag 9 februari: VVV-Venlo ? FC Oss 
 
Net als bij voorgaande wedstrijden krijgen (jeugd)teams van PartnerClubs korting bij het bestellen van kaarten. De kaarten kosten met korting: 
VW-tribunes (korte zijde, onoverdekt) = ? 3,- per stuk. 
W-tribunes (korte zijde, overdekt) = ? 5,- per stuk. 
(Deze prijzen gelden voor alle leeftijden. Normale prijs voor VW = ? 10,- en ? 5,- voor kinderen t/m 14 jaar. Normale prijs voor W = ? 12,50 en ? 7,50 voor kinderen t/m 14 jaar.) 
Voor verdere info kunt u terecht bij Michel Stevens: michelstevens@ziggo.nl 

 

Hoezo winterstop?! 

Nieuwsgierig? Klik HIER voor alle info! 

 

C1000 Panningen Voetbaldagen 

In week 34 van de zomervakantie, op 17,18,19 en 20 augustus 2015, vinden op Sportpark Panningen Noord de eerste 'C1000 Panningen Voetbaldagen' plaats. Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar! Tijdens de 'C1000 Panningen voetbaldagen' spelen de kinderen niet alleen leuke voetbalspellen maar krijgt het ook uitdagende voetbaltrainingen voorgeschoteld. De 'C1000 Panningen voetbaldagen' staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden wij ook dagelijks fruit aan. De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 59 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit) 
De inschrijving is nu geopend, via www.football4fun.nl kunt u uw kind(eren) nu inschrijven. 
GEEF UW KIND NU OP! VOL = VOL!!! 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!