Spetters 

 

 

ALS JE MAAR GENOEG TIJD HEBT, IS ALLES OP LOOPAFSTAND. 

 

Het is vandaag dinsdag 23 september 2014. 

 

Paolo Rossi 

 

  • Autocoureur Robert Doornbos: 33.
  • Bruce Springsteen: 65.
  • Actrice Bruni Heinke: 74.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Peter Mollez (31), Gill Swerts (32), Paolo Rossi (58), Harry Lubse (63).
  • 23 September 1884: Herman Hollerith patenteert zijn mechanische optelmachine.

 

 

 

Voor veel kenners is Panningen nu al de gedoodverfde kampioen. 
 
Ik ben echter bescheiden en blaas dus niet zo hoog van de Kepèlse toren. 
 
Het is wel een feit dat de eerste 9 punten binnen zijn. 
 
Als Ajax dit jaar wéér kampioen wordt, dan weet ik het niet meer. 
 
Woensdag nieuwe poll. 

 

Knuurke 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 21 september: John(ny) Rep was de Nederlander die in de UEFA Cup-finale van 1978 met Bastia tegen PSV speelde. 

 

Pupil van de Week 

Daan Lacroix was bij de wedstrijd Panningen tegen Haelen 'Pupil van de Week'. Klik hier om er achter te komen wat hij allemaal te vertellen heeft. Ook kunt u er foto's bekijken. 

 

Panningen-Haelen in beeld 

De foto's van de wedstrijd Panningen- Haelen (1-0) kunnen hier bekeken worden. 

 

Slecht ingekocht 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

De tien: Opmerkelijke transfers die net niet doorgingen 

Zlatan Ibrahimovic naar Arsenal 
Even voordat Ibrahimovic bij Ajax tekende, ging hij op bezoek bij Arsenal. Hij werd met alle egards ontvangen, kreeg zelfs al een shirt met rugnummer 9, maar manager Arsène Wenger wilde de Zweed eerst nog een week of twee laten proefdraaien. Daar had Ibrahimovic geen zin in; bij Ajax proefde hij meer vertrouwen. 

 

Voor de thuisblijvers: Knuurier 2 staat online! 

 

Loterijprijzen 

 

Toto 173 staat klaar 

Ook de derde competitiewedstrijd leverde drie punten op. Er warn drie juiste voorspellers. Er kan er maar eentje winnen. Winnaar van toto 172 werd Max van Sebille. Klik hier om de voorspelling van de wedstrijd EMS - Panningen door te geven. 

 

Honderdste interview van Wendy 

In Knuurier nummer 2 van het seizoen 2014-2015 stond het 100ste interview van Wendy. Klik hier om het interview helemaal te lezen en foto's te bekijken. 

 

Balsponsor bij de wedstrijd Panningen-Haelen 

 

Knuurke's Visitekaartje 

De Knuurquiz is verdwenen en moest plaatsmaken voor een ander soort puzzeltje. In elke Knuurier maar ook iedere week op de site voortaan een z.g. VISITEKAARTJE.  
Zet de letters van betreffend persoon in de juiste volgorde en u hebt de oplossing. Het gaat in ieder geval steeds om iemand die iets met voetbal te maken heeft of had, bij SV Panningen, nationaal of internationaal. Het is maar een aardigheidje en prijzen zijn er niet te winnen. Veel succes met het speurwerk!  
(Aanstaande vrijdag komt de oplossing.) 

 

Möpke van Knuurke 

 

Panningen B2 zoekt trainer 

 

Rectificatie 

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd