Spetters 

 

 

HET LEVEN BESTAAT NIET UIT GEVEN EN NEMEN, MAAR UIT GEVEN EN ONTVANGEN. 

 

Het is vandaag dinsdag 2 september 2014. 

 

Davy Pröpper 

 

  • Zangeres Ruth Jacott: 54.
  • Jimmy Connors, voormalig Amerikaans tennisser: 62.
  • Zanger Albert West: 65.
  • Jarig vandaag de (ex) voetballers, scheidsrechters, trainers, verslaggevers, enz.: Davy Pröpper (23), Willie Overtoom (28), Marek Mintàl (37), Frédéric Kanouté (37), Csaba Fehér (39), Gilbert Bodart (52), Carlos Valderrama (53).
  • 2 September 1967: Doop van prins Willem-Alexander in de Grote of Sint Jacobskerk in Den Haag.

 

 

 

Nog heel even en het is gedaan met de transfergeruchten. 
 
De wereld verhongert en wordt uitgemoord. En wat gaat ene Falcao waarschijnlijk verdienen bij het sukkelende Manchester United? 
 
Werk aan de winkel voor de heren Platini en Blatter. 
 
Van die twee verwacht ik echter eerlijk gezegd geen daden..... 
 
Zondag 7 september SUPER SUNDAY. Mag u niet missen! 

 

Knuurke 

 

OPGELET: CONTRIBUTIENIEUWS! 

Geacht lid, geachte ouder of verzorger, 
 
Wanneer u reeds een doorlopende machtiging voor de contributie heeft ingevuld hoeft u dit jaar niets te doen wat betreft de contributie. Volgende week wordt de contributie van het nieuwe seizoen 2014-2015 automatisch van uw bankrekening afgeschreven. 
In verband met de nieuwe SEPA wetgeving melden wij u volledigheidshalve via deze weg dat uw lidnummer tevens uw machtigings-id is. Dit is ter informatie en hier hoeft u verder niets mee te doen. De mensen die geen doorlopende machtiging hebben ingevuld ontvangen persoonlijk bericht. Mocht u nog wijzigingen in uw adresgegevens of banknummer door willen geven dan kan dat via onderstaande personen. 
Wilt u de nieuwe contributie tarieven voor het seizoen 2014-2015 nog eens bekijken, klik dan hier. 
Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze mededeling dan horen wij dat graag.  
Tot slot wensen wij u een leuk, gezellig en vooral sportief voetbalseizoen 2014-2015 toe. 
 
Met vriendelijke sportgroeten,  
Namens het bestuur van Sportvereniging Panningen, 
 
Mark Daniels Hay Daniels (jeugdafdeling) 
E-mail: markdaniels@home.nl E-mail: haydaniels@home.nl 
Telefoon: 06-42152454 Telefoon: 077-3075112 

 

Fraaie verrassing voor veteranen 

Tijdens het Peel en Maas-toernooi op zaterdag 30 augustus in Beringe werd het team van de Panningse veteranen verrast door voorzitter Jo Lenaers van de 'Federatie Veteranenvoetbal Noord Limburg / Oost Brabant'. Jo kwam de veteranen alsnog feliciteren met het zestigjarig jubileum.  
Na enkele lovende woorden over de veteranenafdeling van de SV Panningen en over het feit dat er slechts enkele veteranenafdelingen terug kunnen kijken op een diamanten jubileum, werd er een prachtig kleinood overhandigd aan veteranen-voorzitter Gé Nelissen. Hij nam namens alle Panningse veteranen een fraaie standaard in ontvangst.. 
Jo werd hartelijk bedankt voor deze attentie en kreeg de toezegging dat de trofee een ereplaats krijgt in de bestuurskamer van de SV Panningen. 

 

Vraag van de dag 

Antwoord op de VRAAG VAN DE DAG van 1 september: Toen Bernd Schuster twee keer de Spaanse beker won, speelde hij voor Atlético Madrid. 

 

Kom naar de Supersunday 

 

Knuurquiz 

De vertrouwde rebus verdween (tijdelijk?) in de ijskast. Daarvoor in de plaats al een hele tijd de KNUURQUIZ! De oplossing kan een voetballer van nu of uit het verleden zijn. Ook kan het gaan om een term of begrip uit de voetballerij. Laat u verrassen en probeer achter de oplossing te komen. 
We zien Boy (George) en het sterrenbeeld Waterman. 
We zochten Boy Waterman. 
(Woensdag komt er weer een nieuwe opgave.) 

 

De Tien: De beste Nederlandse voetbalbroers 

Gerrie en Arnold Mühren 
De in 2013 overleden Gerrie won drie keer de Europa Cup 1 met Ajax. Na zijn Amsterdamse periode kwam hij nog uit voor het Spaanse Real Betis Sevilla. Arnold pakte twee keer de voornoemde Europa Cup met Ajax. Tevens won hij met Ipswich Town de Uefa Cup en met Ajax de Europa Cup 2. Op 37-jarige leeftijd wist hij met Oranje beslag te leggen op de Europese titel in 1988. 

 

Es gibt nicht immer Gladiolen 

Meer lachen? Dat kan, maar dan wel HIER klikken! 

 

Voorspel de eindstand in 4E 

Enkele jaren geleden begonnen we ermee: het voorspellen van de eindstand van de klasse waarin Panningen 1 uitkomt. Afgelopen seizoen deden 35 personen mee. We hopen komend seizoen op nog meer deelname. Succes. Stuur uw voorspelling voor zaterdag 6 september 2014 met foto naar: info@scknuurke.nl Klik hier om nog meer voorspellingen te bekijken. 

 

De voorspelling van: Dave v.d. Beucken 

 
1. PANNINGEN 
2. Swalmen 
3. RKSVN 
4. MVC '10 
5. TSC '04 
6. Belfeldia 
7. Haelen 
8. GFC '33 
9. HBSV 
10. Spcl. Leeuwen 
11. FCV Venlo 
12. EMS 

 

De toto gaat weer beginnen 

We gaan weer beginnen met de toto. Wilt u ook meedoen? Klik dan hier

 

Bekerwedstrijden amateurs 

Vrijdag 29 augustus: 
PANNINGEN (4E) ? Helden 1 ? 2 
 
Zaterdag 30 augustus: 
Venlosche Boys ? BEVO 9 ? 0  
HBSV (4E) ? Kwiek Venlo 2 ? 2  
Sparta ?18 ? Oostrum 4 - 0 
Belfeldia (4E) ? Blerick 0 ? 5  
Sportclub Irene ? TSC ?04 (4E) 3 ? 1  
GFC ?33 (4E) ? Lottum 3 ? 1  
FCV Venlo (4E) ? VVV ?03 3 ? 1  
VV Kessel ? VV VOS 1 ? 2  
Baarlo ? MVC ?19 (4E) 1 ? 3  
Koningslust ? Grashoek 3 ? 1  
Egchel ? RKMSV 3 ? 4  
Leveroy ? RKSVN (4E) 1 ? 0  
Haelen (4E) ? Hebes 5 ? 1  
Swalmen (4E) ? Sportclub Leeuwen (4E) 2 ? 1  
St. Odiliënberg ? EMS (4E) 1 ? 4  

 

Wie volgt?! 

Herhaaldelijk deden en doen we een oproep om foto's op te sturen of te lenen voor onze 'Oude doos'. Jan Schijven gaf gelukkig gevolg aan die oproep. De vier laatste foto's werden alle beschikbaar gesteld door Jan. Goed voorbeeld doet goed volgen. We zijn dan ook zeer benieuwd wie na Jan de volgende is die ons verblijdt met oude groenwitte kiekjes..... 

 

Gesnapt en dus een taart 

Knuurke moest nog even gauw schoon schip maken en vlak voor het begin van het nieuwe seizoen werden er dus nog taarten bezorgd bij de 'gesnapte' Knuurier-adverteerders Rob Leurs en Leenders-Gielen. Ere wie ere toekomt! Smakelijk! 

 

 

 

Möpke van Knuurke 

 

Vergadering jeugdleiders 

Klik HIER voor info. 

 

Panningen B2 zoekt trainer 

 

Nieuwe indeling voor Panningen 2 

 
 
 
De KNVB heeft Panningen 2 opnieuw ingedeeld. Het tweede van Kepèl komt nu uit in de Tweede klasse B. Door deze nieuwe indeling krijgen de groenwitten de reserves van Helden weer als tegenstander. 
Klik hier om de indeling te bekijken. 

 

Rectificatie 

 

Kleine moeite, groot plezier! 

Ook dit jaar weer Knuurke's voetbalpoule. Zelfs over de grens werd er aandacht aan besteed. Gaat u nog op vakantie of hebt u andere verplichtingen? U kunt nu al uw prognose voor de eerste wedstrijddag van 4E doorgeven. U krijgt het poule-formulier tijdig toegestuurd. Even aanmelden en een kind, dus ook u, kan de was doen. 
Alle verdere info, incl. reglement, vindt u HIER

 

We gaan u weer op de hoogte houden wat er allemaal gebeurt in de Vierde Klasse E. Van alle ploegen die in deze klasse spelen kunt u berichtjes verwachten. Verslagen, topscorers, schorsingen, enz. De eerste spelesmutaties zijn al binnen. Klik hier om deze te bekijken.  

 

Speelschema 4E 

Panningen start de competitie op zondag 7 september in de Vierde Klasse E met een thuiswedstrijd tegen GFC '33. Een week later staat de uitwedstrijd tegen RKSVN op het programma. Klik hier om het complete speelschema te bekijken. 

 

In de wandelgangen: Met de neus op de feiten!  

In de Wandelgangen. DE MEEST COMPLETE SITE voor het amateurvoetbal dat velen zo na aan het hart ligt. U kunt hier de hele Vierde Klasse E (en andere klassen) live volgen. Neem eens een kijkje! Ook voor bekerwedstrijden trouwens. 

 

Verjaardagskalender 2014 

 

Gefeliciteerd!